Erik Ullsten

Säljträning för tillväxt och ökad lönsamhet

Säljare från flera av Nordens mest lönsamma företag tränas kontinuerligt av Erik Ullsten. Han jobbar bland annat med ett antal svenska Gasellföretag med fokus på att skapa ytterligare tillväxt och ökad lönsamhet.

Drygt 6.000 säljare läser varje vecka Eriks säljvitamin. Våra kunder är företag som förstår att försäljning är avgörande för att lyckas i affärsmästerskapet. För att både kunna säkerställa din marknad och vilka resurser och kanaler som krävs för att nå säljmålen gäller det att mäta din marknad både innan och under resans gång för att få bästa möjliga avkastning på sin investering.

Tradewells undersökningsresultat ligger till grund för de insatser som vi sedan gör för att säkerställa att rätt nivå i kundnöjdhet och säljresultat uppnås.

Eriks föreläsningsrubriker

  • Gemensamt hos framgångsrika säljorganisationer
  • Gemensamt hos de bästa och mest lönsamma säljarna
  • Framgångsrik förhandlingsteknik

Några olika exempel på företag som vi jobbar med:
LBreitling, Hugo Boss Skandinavien, gasellföretag såsom Lundin Fastighetsbyrå, Narva Investor Relation och sågverk och handelskoncernen AB Karl Hedin.

Vill du veta mer?

Skicka ett mail till info@prestera.biz och uppge Tradewell-partner eller hör av dig till oss på Tradewell, 031-93 85 00 så förmedlar vi kontakten.

 

Photo