Morgondagens Varumärke

Koncentrerad affärsutveckling

Varumärkes strategier för ett ökat värdeskapande

Mia Aronsson, Art/ Brand Director

Håller en övergripande hand och lägger en strategi för företagets varumärkesplattform, och ser till så att den röda tråden följs.

Med sina 25 års erfarenhet coachar hon och utbildar VD, ledningsgrupper och anställda själv, eller sätter in den spetskompetens som behövs.

För att nå resultat måste företagen ha sin egen mix för att bygga sitt varumärke starkt. Det måste finnas en riktig vision, och företaget måste veta var de står i nuläget för at skapa en handlingsplan.

För att utveckla varumärken måste det finnas en helhetsyn och den hjälper Mia till med både utifrån och inifrån.

Peter Aronsson, Varumärkes Emolog

Coachar och utbildar människor samt stöttar HR-chefer för att optimera de mänskliga resurserna, så att de följer med i rätt riktning med företagets vision.

För att bygga varumärkesplattformar, måste det finnas starka individer som är trygga i sig själva. Att veta vad visionen är och att de drivs av de värderingar företaget står för, det säkerställer Peter.

Peter ser företaget också utifrån hur människan fungerar mot omvärlden, där personalen levererar företagets varumärkeslöfte.

Med sin kunskap om människor och varumärken blir detta mycket effektivt och starkt.

Vad är ett varumärke för dig?

En del tror felaktigt att det bara är en logotype.

Det är de ögonblick som alltid finns kvar i ditt sinne. Kanske är det en doft ett leende eller en känsla som alltid etsat sig kvar. Den effekt som tex. Personal Branding ger.

Allting händer i sinnet hos dina kunder. Varumärket är din bankbok som dina kunders upplevelser av ditt företag sätter in eller tar ut, positivt eller negativt. Antingen upplever de vad de vill att ditt företag, eller så kan du bestämma vad de skall tycka och uppleva.

Att ta hand om den processen och utveckla varje möjlighet av ditt företag och ditt varumärke till sin fulla potential, istället för att lämna det åt ödet. Det är den ekonomiska skillnaden mellan vinnaren och förloraren.

Morgondagens varumärken kommer att kräva mer av dig men också ge dig otroligt mycket mer spännande möjligheter.


Vill du veta mer?

Skicka ett mail till peter@brandbalance.se eller mia@brandbalance.se och uppge Tradewell-partner eller hör av dig till oss på Tradewell, 031-93 85 00 så förmedlar vi kontakten.

 

Photo