Åttonde Huset

Hos oss är du alltid en viktig kund

Åttonde Huset är den lilla byrån med de långa kundrelationerna och med kontor några hållplatser utanför citykärnan. Vår affärsidé är att ge dig det lilla extra, en levande dialog skapar förutsättningar för en bättre slutprodukt.

Ibland får vi frågan om vi arbetar med webb eller print eller kanske med film? Svaret är att vi arbetar med idéer och kreativitet. Utifrån idéerna föreslår vi för våra kunder de kanaler och metoder som prickar rätt och ger bäst effekt. Vår bredd ger dig frihet.

Dina behov kommer att bli väl omhändertagna genom vår gedigna erfarenhet av marknadsföring, försäljning, reklam och kommunikation. Behöver du specialkompetens inom Dm och konsten att skapa goda kundrelationer? Ja, då har du kommit helt rätt.

Som kund får du alltid de bästa. Spännande fotografer, superduktiga tekniker, coola filmare, finurliga copywriters och kreativa art directors.

Vår organisation skapar flexibilitet och prisvärdhet utan att rucka på kreativitet och kvalitet. Testa oss!

Du når oss lättast om du ringer vår projektledare
Eva Eriksson på 0707-29 49 49 eller mailar eva@attondehuset.se

Titta även in på www.attondehuset.se


Vill du veta mer?

Skicka ett mail till eva@attondehuset.se och uppge Tradewell-partner eller hör av dig till oss på Tradewell, 031-93 85 00 så förmedlar vi kontakten.

 

Photo